Vastuu on meidän 2023-24

Mediataitoviikko Helmikuu 2024 (5.-11.2.2024)

 

VASTUU ON MEIDÄN - TURVALLISESTI NETISSÄ  -kampanja on ollut osa Mediataitoviikon aktiviteetteja jo vuodesta 2013 lähtien. Kansallinen mediataitoviikko on osa kansainvälistä Safer internet Day -kampanjaa. 

 

Lionsklubit voivat olla mukana MEDIATAITOVIIKOSSA myös helmikuussa 2024 mm. jakamalla koulujen kautta alakoulujen 3. luokkalaisille uudistettua Vastuu on meidän -opasta ja oheismateriaaleja opettajille ja vanhemmille.. Materiaalit voi aikaisempien vuosien mukaisesti tilata suoraan kustantajalta (Ou-Vel Oy).

 

Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Seuraava Mediataitoviikko järjestetään 5.-11.2.2024.

 

 

Lions-järjestön jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi. Lionsklubien palvelun kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit. Lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn on kehitetty useita eri palveluja, joita klubit toteuttavat yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

 
Oppaan sisältö ja toteutus: Ou-Vel Oy
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin