Vastuu on meidän 2023-24

Linkit

Suomen Lions-liitto

Suomen Lions-liiton viralliset kotisivut. Sivuilta löytyy tietoa Lionsjärjestön toiminnasta ja avustuskohteista sekä aktiviteeteista, joita klubit toteuttavat niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Sivujen kautta on pääsy myös Lions-klubien omille kotisivuille.

 

 


Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen.


Mediataitoviikkoa vietetään ympäri maata aina helmikuun toisella viikolla erilaisten kampanjoiden, tempausten ja toimintojen merkeissä. Viikon aikana kouluissa, kirjastoissa, päiväkodeissa, nuorisotaloissa ja harrasteryhmissä käsitellään erilaisiin median ilmiöihin liittyviä aiheita ja kysymyksiä yhdessä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Mediataitoviikolle tuotetuista materiaaleista ja kampanjoista saadaan vinkkejä myös koko vuoden mediakasvatustyöhön.

Vastuu on meidän -kampanja on mukana Mediataitoviikon tapahtumissa

 

 

 

Vastuu on meidän näkyy myös Lastenlinkeissä osoitteessa . Bannerilla halutaan kertoa sivustoa käyttäville, että samalla kun lapsille tarjotaan kaikkea kivaa, heidän vanhempiensa on hyvä opastaa lapsia turvalliseen netin käyttämiseen.

 

Banneria klikkaamalla pääsee Vastuu on meidän -sivuille.

Lastenlinkit.fi -sivustoon on koottu linkkejä, jotka johtavat erilaisille, lapsille suunnatuille nettisivuille. Siellä on myös menovinkkejä lapsille ja lapsiperheille pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Lisäksi sivuilla on vinkkejä lasten kanssa lomailuun ja tietoa lasten auttamisesta Suomessa ja maailmalla.

 

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliiton sivusto, jossa on tietoa nuorten ja lasten suosimista verkkopalveluista, nettiin liittyvistä ongelmista ja tukea kasvattajille.

 

Viisaasti verkossa

Vinkkejä vanhemmille, netti-ilmiöiden ja -termien selityksiä

 

 

 

 

 

 Nettivihje -sivusto

 

 

Mediakasvatusseuran vanhempien sivusto:

 
Oppaan sisältö ja toteutus: Ou-Vel Oy
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin